Co to je PATCH

Napsáno 12.08.2011 pro Joomla! a označeno jako tvorba webu

a jak jej použít...

Patch

"Co to je ten PATCH?", "Jak se ten PATCH používá?", "Co s tím PATCH mám dělat?" - tyto a podobné otázky se neustále vrací, jak dobře hozený bumerang a tak jsem se s nimi rozhodl, doufám, že jednou pro vždy, vypořádat. Vypořádat tak, že napíši, co to tedy je a co se s tím dělá!

RocketTheme MissionControl

Napsáno 05.06.2011 pro RocketTheme šablony a označeno jako RocketTheme

Šablona administrace od RocketTheme

RocketTheme MissionControl

Nevím, zda jste zaregistrovali vydání šablony RocketTheme MissionControl, pokud ne, rozhodně doporučuji si ji omrknout. Jedná se o volně dostupnou šablonu administrace, z mého pohledu pak o vůbec nejlepší dostupnou šablonu administrace, ať již placenou či neplacenou.

Deset rad Joomla! začátečníkům

Napsáno 25.05.2011 pro Joomla! a označeno jako Joomla

Kterými se ovšem nemusí řídit...

Joomla!

Kolem redakčního systému Joomla! už se nějaký ten pátek pohybuji a tak si dovolím dát těm, kteří s tímto redakčním systémem teprve začínají, pár dobře míněných rad, kterými se ovšem nemusí řídit. Každý má přeci právo na vlastní názor a cestu... :-) Nicméně se nad nimi zkuste aspoň zamyslet, třeba vám ušetří trochu času.

Warp6 a čeština

Napsáno 18.05.2011 pro YOOtheme šablony a označeno jako WARP6, YOOtheme

Framework pro YOOtheme šablony

WARP6

Většina velkých vývojářů v současnosti používá pro tvorbu a provoz svých šablon takzvané frameworky a výjimkou není ani YOOtheme, které svůj framework nazývá Warp a které počátkem tohoto měsíce vydalo jeho novou verzi, nazvanou Warp6.