Vytváříme.cz - novým majitelem Fenris.cz

Napsáno 01.04.2013 a označeno jako RSForm

Pokračujeme s překlady!

RSForm!

Přeji hezké velikonoční pondělí všem návštěvníkům Fenris.cz. Ode dneška má web Fenris.cz, twitter účet twitter.com/Fenris_cz a databáze překladů nového majitele.

Webová divize Vytváříme.cz firmy ITX.cz

Novým majitelem je firma ITX.cz, konkrétně její webová divize Vytváříme.cz.

Zodpovědná osoba je Lukáš Dadej, 22let: "Jsem studentem Univerzity Palackého v Olomouci, obor Aplikovaná Informatika. Pracuji jako SEO konzultant ve firmě Vytváříme.cz, kde se také specializuji na komponentu systému Joomla! určenou k online nakupování zvanou VirtueMart. Od listopadu 2012 jsem project manager VirtueMart.cz a od dnešního dne jsem také zodpovědný za Fenris.cz."

Co bude dál s Fenris.cz?

Kromě kontaktních a fakturačních údajů se pokusím neměnit vůbec nic, snad jen kromě nových překladů. ;) Chci pokračovat ve značce Fenris.cz a jejich hodnotách. Jimiž pro mě samotného jsou hlavně kvalitní překlady.

Chci pokračovat sám, tak jak to do teď dělal Robert Jindrák v kvalitních překladech všemožných komponent pro systém Joomla!, VirtueMart a šablonách od firem Gavick, YOOtheme a RocketTheme.

Jaké jsou nyní možnosti předplatného?

Zachovali jsme systém předplatného, kdy si uživatel předplatí buď na týden, tři měsíce, půl roku, nebo rok přístup k překladům a může je libovolně používat. Zde již jsou aktivní všechny nové předplatné: www.fenris.cz/uvod/nove-predplatne.

Velikonoční slevový kupón!

Jako velikonoční bonus můžete celý tento týden využívat tento slevový kupón: G8L3X2N3W2. Jakmile použijete tento slevový kupón, získáte 10% slevu na Naše předplatné Anno.

Závěr

Doufáme, že webu Fenris.cz zachováte přízeň i do budoucna. Pokud máte stále zájem o šablony Gavick, YOOtheme a RocketTheme, věnujte prosím chvilku vyplnění ankety níže.

Přeji hezké den, Lukáš Dadej - Vytváříme.cz.

{rsform 14}

Komentáře (1)

  • Josef P.

    Josef P.

    01 Duben 2013 v 18:56 |
    Já doufám, že se to tu zase rozběhne po skoro roční pauze.

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.