Nové překlady + členství ZDARMA

Napsáno 22.10.2013

Vánoční dárek!

Nové překlady + členství ZDARMA

Přeji hezkou středu,

vím, že od dubna, kdy Fenris.cz koupila firma Vytváříme.cz a já jej dostal na starost se toho moc nedělo. Jsem si této chyby plně vědom a udělám nyní maximum, aby se věci dali do pohybu!

Jako omluvu všem, kteří si tento rok od 1. dubna zakoupili členství a nebyli plně spokojeni s aktuálností překladů nabízím kdykoliv do 24. prosince 2013stejné členství, které si zakoupili ZDARMA! Stačí jen vyplnit formulář s Vaší emailovou adresou(použijte stejnou jakou požíváte pro přihlašování) a s návrhem na zlepšení služeb na Fenris.cz, popřípadě napsat překlady, které Vám zde chybí a ještě ten den Vám bude aktivováno členství ZDARMA. Odkaz na formulář naleznete níže.

Již dnes si můžete stáhnout nejnovější překlady pro následující moduly a komponenty: RSFirewall!, RSForm!, Komento, Flippingbook a všechny Gavick moduly verzí GK4 a GK5, včetně novinky pro šablonu (M) Social - Grid GK5.

Připravujeme pro Vás také spoustu novinek, jako objednávkový formulář pro komponenty RSForm! a RSFirewall!, které nyní nově vlastníme. A nově si na Fenris.cz můžete zakoupit také šablony firmy JoomlArt, pro více novinek sledujte náš web.

Zodpovědná osoba, nikdo. :-(

{rsform 20}

Komentáře (0)

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.